Unmapping iMapp – totul despre video-mapping

Pe 20 noiembrie o parte din echipa iMapp Bucharest 555 s-a reunit în sala de spectacole creart într-un eveniment informal care a adus în fața publicului din industriile creative și marketing tot ceea ce trebuie știut despre video-mapping.

De la detalii tehnice care au clarificat diferența uriașă dintre un video-mapping și proiecțiile obișnuite, până la semnificația culturală a unui asemenea proiect sau beneficiile pe care le poate aduce unui brand, Unmapping iMapp a dezvăluit resorturile ascunse ale unui eveniment de succes.

Prezentările au fost susținute de:

Ema Stoica, Șef Serviciu Proiecte Culturale, creart a vorbit despre modificările aduse de un festival de acest gen în fibra urbană a culturii capitalei noastre.

Adrian Pochișcan – Technical Director, 360 Revolution, ne-a expus provocările ridicate de un video-mapping pe a doua cea mai mare clădire din lume.

Patryk Fischer – Specialist R&D, Lang AG, ne-a introdus în spatele scenei, în echipa tehnică a unui spectacol de asemenea anvergură.

Alex Petroșanu – Creative Director, Les Ateliers Nomad, a povestit mai multe despre lumea fantastică și minunată ce a înflorit pe Palatul Parlamentului.

Ștefan Voloacă – Creative Director, 360 Revolution, a oferit o perspectivă utilă din punct de vedere al comunicării și marketingului.

[easymedia-gallery med=”645″ filter=”1″]