Cine suntem?

Expertiză

De peste 7 ani, 360 Revolution este un nume de referință în domeniul dezvoltării, organizării și implementării de evenimente. Calitatea ireproșabilă a serviciilor, soluțiile tehnologice inovatoare și creativitatea conceptelor sunt secretele succesului nostru.

Idee

Suntem într-un punct în care comunicarea tradițională pare că și-a atins limitele. Spectatorul este din ce în ce mai puțin pasiv iar tehnologiile experiențiale fac posibilă o participare de neconceput până de curând. Aici intervine rolul nostru, în avangarda dialogului dintre public și branduri sau instituții; la intersecția între o lume conectată virtual și evenimente ancorate în spațiu și timp. Misiunea agenției noastre este de a crea experiențe care să lase o impresie spectaculoasă asupra participanților atât emoțional cât și funcțional, într-un mod relevant și util obiectivelor de comunicare propuse, integrând atât sfera interactivității digitale cât și soluții complexe live.

Istorie

La începutul anului 2007, două dintre cele mai importante companii din sectorul audio-video, Avitech și Asesoft Smart, decid să fuzioneze departamentele de rental într-o companie independentă, 360 Revolution Rental Events Solutions. Începuturile sunt spectaculoase, prin organizarea primului concurs de VJ din România.

Începând cu 2008, 360 Revolution este implicată în organizarea fiecărui spectacol de Revelion din Piața Constituției, precum și la alte evenimente de anvergură.

2010 marchează extinderea activității prin furnizarea de soluții integrate pentru organizarea de evenimente complexe. Primul exemplu este Padina Fest, festival de muzică și activități montane, organizat la 1500 m altitudine.

În 2012 am dat startul unui alt proiect îndrăzneț, Poiana Urbană, o sărbătoare a muzicii, artelor plastice, spectacolelor, filmului și a altor activități, timp de 3 luni în centrul capitalei.

Folosind la maxim experiența acumulată, am decis să mergem mai departe cu o echipă mai puternică și cu un rebranding al companiei, devenind 360 Revolution Creative Events Services, agenție de evenimente full service.