Video

Echipamentele video sunt esențiale pentru ca un eveniment să fie memorabil. Se poate spune că aici este aria principală de expertiză 360 Revolution: închirieri plasme de diverse dimensiuni, închiriere proiectoare, proiectoare scenă, ecrane de proiecție, ecrane led gigant, video wall-uri seamless de mare rezoluție, video displays, regie video full HD, camere de producție video și filmări profesionale, închiriere echipamente profesionale TV și Broadcasting, închiriere sisteme de teleconferință și streaming on-line.

Proiectoare

– Panasonic, Barco, Christie

Proiector Vivid Control

Controlează intensitatea fiecărei culori, creând o imagine de o calitate superioară

Proiector Geometric Adjustment

Crează imagini dinamice și impresionante, care pot fi proiectate indiferent de forma suprafeței

Proiector Light Harmonizer

Are rolul de a reacționa la schimbările de intensitate ale luminii, ajustând în același timp curba de transparență a imaginii pentru o proiecție optimă

Proiector Ultra Quiet Operation

Coolerul unic și ermetic închis reduce zgomotul provenit de la ventilatoare.

Proiector Built in Multi Screen Support

Se produce un display multi-screen uniform, prin eliminarea porțiunilor de îmbinare nenaturală

Daylight View

Scopul lui este de a proiecta cu claritate și luminozitate prezentări pe timp de zi

Ecrane LED

– Mitsubishi, Philips

360Revolution deține un parc de peste 70mp display LED pentru evenimente corporate, sportive, târguri și expoziții, promoții și publicitate atât indoor cât și outdoor, acestea putând fi folosite și în studiourile televiziunilor.

Modulele Diamond Vision LED ale Mitsubishi Electric, precum și cele de la Philips oferă cea mai bună combinație între performanță, fiabilitate, calitate și valoare.

Pentru scene, show-uri și studiouri TV, concerte și advertising, plasa de led transparentă este o soluție ce poate fi integrată foarte ușor în scenariu.

Video display și Ecrane de proiecție

– Panasonic, NEC, Projecta

360Revolution deține o gamă largă de monitoare formată din ecrane LCD/TFT și displayuri cu plasmă ale unor producători renumiți, ca Panasonic sau NEC.

Seamless Videowall

Principalul avantaj al acestui display este că poate fi compus pentru a se potrivi în orice formă sau mărime. Configurațiile uzuale sunt de 2×2, 3×3 sau 4×4, dar pentru aplicații speciale pot fi folosite oricând pe un singur rând, atât vertical cât și orizontal. Wallurile de plasme seamless sunt ideale pentru evenimente de interior și asigură o calitate a imaginii net superioară wall-ului de plasme obișnuit, adăugând spectaculozitate evenimentului prin design și impact vizual.

Camere și producție video

360 Revolution vă stă la dispoziție cu închirieri camere video profesionale, filmări profesionale completate cu soluții audio (cuprinzând priză directă de sunet).
Oferim servicii video integrate de la preproducție, până la postproducție și distribuție a materialului, inclusiv editare video, procesare imagine, animație, grafică și efecte speciale, subtitrare, montaj audio-video, multiplicare DVD, CD.